Retourneren 2021-07-15T14:47:13+02:00

Retourneren

Ik ben ontevreden over een product die ik heb ontvangen!
Dat kan en u heeft wettelijk een bedenktijd van 14 dagen om het product te passen en te beoordelen of het voldoet aan uw verwachtingen. Deze gaan in vanaf het moment dat u het product thuis heeft ontvangen. Wij horen graag van u als u ontevreden bent over het product.

Wanneer mag ik het product retourneren?
Binnen 14 dagen kunt u uw bestelde producten zonder reden terugsturen. Alle producten worden verzegeld gestuurd en bij het (ont)breken van deze verzegeling vervalt het recht op geld teruggave. Verder is het niet mogelijk, vanwege hygiëne redenen, om oorbellen en neusringen te retourneren. Meer informatie vindt u terug in de algemene voorwaarden.

Ik wil graag mijn bestelling retourneren.
U heeft het recht om uw bestelling te retourneren. Wij verzoeken u het retourformulier in te vullen die u meegestuurd krijgt met uw bestelling en een WhatsApp (zie WhatsApp logo linksonder op uw scherm) bericht te sturen met daarin RETOUR + ORDER NUMMER. De kosten voor het retourneren nemen wij op onze rekening bij een bestelwaarde boven de €49,95. De retourkosten bij bestelling onder dit bedrag zijn voor u. Zodra wij het product hebben ontvangen in de originele staat storten wij het aankoop bedrag plus de eventuele retourkosten binnen vijf werkdagen terug. U kunt het product in dezelfde verpakking via Post NL naar ons terugsturen.

De retour voorwaarden op een rij:
– Beoordelen of u tevreden bent met het product;
– Whatsapp bericht met RETOUR + ORDER NUMMER;
– Retourformulier invullen en mee terugsturen;
– Product(en) inpakken;
– Aan DesiFashion.nl adresseren;
– Verzendkosten voldoen;
– Pakket/briefpost afgeven een bij Post NL punt of een brievenbus van Post NL.


LET OP: Een product kan alleen worden geretourneerd wanneer de zegel onbeschadigd en nog vast aan het product zit.


Overige vragen en/of klachten?
Het spijt ons als wij u niet de service hebben kunnen bieden die u verdiend. Desalniettemin willen wij onze diensten blijven verbeteren en vernemen wij graag een reactie van uw vragen en/of klachten. Stuur uw vragen en/of klachten in een mail naar info@desifashion.nl of bel/app naar 06 – 21996102.

WhatsApp chat