Over ons 2017-07-20T16:23:33+02:00

Wie zijn wij eigenlijk?
De verfijnde Indiase cultuur gaat al eeuwenlang mee. Van de maharaja’s en rani’s tot aan de rode loper in Bollywood. Van noord- tot zuid-India zien we overal de stoffen, de saree’s en de sieraden. Deze cultuur en erfgoed willen wij ook naar u brengen. DesiFashion.nl heeft haar collectie speciaal geselecteerd op basis van de huidige trends in India. Het prachtige sanskaar van India wordt voor u geleverd zonder dat u de deur uit hoeft. De hoogste kwaliteit, de nieuwste trends en de laagste prijzen speciaal voor u. Makkelijk, veilig en snel via DesiFashion.nl!

De fysieke Indiase winkels in bijvoorbeeld Amsterdam en Rotterdam zijn, in een tijd waar steeds vaker via internet wordt gekocht, inmiddels achterhaald. Wij snappen dat u genoeg te doen heeft en daarom zorgen wij ervoor dat u voor een aanvaardbare prijs prachtige sieraden, gratis bezorgd en de volgende dag om uw nek heeft hangen. Denk aan churiyas, maang tikkas, kettingen, oorbellen en nog veel meer. Dankzij onze zekerheden, eenvoud, transparantie en overzicht onderscheiden wij ons van andere webshops. U hoeft er alleen nog voor te zorgen dat u de juiste kleuren combinatie kiest en wij zorgen voor de rest! Wij zijn tevreden op het moment dat u zich op en top voelt, mooi gekleed, schitterend opgemaakt, lekker heeft gegeten en flink heeft gefeest.

Over een aantal jaren is DesiFashion.nl een toonaangevend importeur van Indiase sieraden en kleding. Lage prijzen en hoge kwaliteit zit in ons DNA en goede gastenservice is een gewoonte. India is een schitterend land en daarom zorgen wij ervoor dat de jongeren hiervan bewust worden. Vergeet nooit waar u uiteindelijk vandaan komt en stel u open voor traditie, cultuur en een prachtige geschiedenis. Wij zien u graag terug in onze webshop!

WhatsApp chat