#InHetBloemetje 2021-07-15T14:58:08+02:00

#InHetBloemetje

De lente is begonnen en de natuur staat in volle bloei, maar ondanks het zonnetje heeft het coronavirus ons nog massaal in de greep. Het is zwaar voor ons allen om te zien hoe onze ouderen eenzaam in verzorgingshuizen zitten. Daarnaast ook het probleem dat er ongelofelijk veel bloemen belanden bij de afval, omdat de vraag enorm laag is.

Deze twee maatschappelijke problemen heeft ons team aan het denken gezet. Door het opkopen van de overgebleven rozen en die daarna aan onze ouderen cadeau te doen, zorgen wij ervoor dat de problemen worden omgezet in het verspreiden van love.

Wij willen de opa’s en oma’s in verzorgingshuizen het gevoel geven dat we aan ze denken en van ze houden. Samen kunnen wij onze ouderen #InHetBloemetje zetten.

Als team #InHetBloemetje zijn we inmiddels gestart met het distribueren van rozen bij verschillende verzorgingshuizen. Dankzij jouw bijdrage zorg je ervoor dat het team langs alle verzorgingstehuizen een roos aan opa’s en oma’s kunnen geven. Let’s spread love and kindness throughout these days.

#InHetBloemetje – update 1 april 2020

Allereerst willen we jullie hartelijk danken voor alle super lieve reacties! Dankzij jullie steun hebben we inmiddels heel veel opa’s en oma’s in het bloemetje gezet. Ook gaat het in de bloemensector iets beter. Ondanks de getroffen maatregelen komen de bloemen nog steeds bij de afval terecht. We willen graag meer opa’s en oma’s in het bloemetje zetten en minder bloemen weggooien. Daarom gaan we door met #InHetBloemetje tot en met tenminste 19 april 2020!

We krijgen veel reacties of wij ook thuis bij familieleden bloemen bezorgen. Dat is lastig, maar hier willen we graag aan meewerken. Daarom kun je vanaf nu ook een familielid in het bloemetje zetten. Stuur #InHetBloemetje via de WhatsApp knop linksonder en zet jouw opa of oma in het zonnetje! Steun ons via de doneer knop of koop een bos bloemen om jouw familie in het bloemetje te zetten!

 

WhatsApp chat