Desi Trade 2021-07-15T14:37:05+02:00

Desi Trade

Wat is Desi Trade?
Het gebeurt heel vaak dat er nieuwe kleding of sieraden wordt gekocht voor een speciaal evenement. Helaas blijven deze sieraden daarna voor altijd opgeborgen in de kast. Desi Trade is een platform waarop u gemakkelijk uw Indiase kleren en sieraden kan verkopen. Op de wat bekendere sites als Bol.com en Marktplaats is het moeilijk om de doelgroep te bereiken die u nodig hebt. Daardoor blijft uw kleding en accessoires vaak lange tijd staan zonder dat u een reactie krijgt. Desi Trade zorgt ervoor dat u uw Indiase kleding en accessoires eenvoudig, snel en veilig worden verkocht.

De voordelen op een rijtje:

  • Eigen prijs bepalen;
  • Via een Whatsapp bericht uw fashion te koop zetten;
  • Direct de juiste doelgroep benaderen;
  • Snel, makkelijk en veilig.

Interesse om uw fashion ook te koop te zetten? Stuur dan een Whatsapp bericht (zie linksonder in uw scherm) en vraag naar de voorwaarden.

Overige vragen en/of klachten?
Het spijt ons als wij u niet de service hebben kunnen bieden die u verdiend. Desalniettemin willen wij onze diensten blijven verbeteren en vernemen wij graag een reactie van uw vragen en/of klachten. Stuur uw vragen en/of klachten in een mail naar info@desifashion.nl of bel/app naar 06 – 21996102

WhatsApp chat