Betalen en vouchers 2021-07-15T14:42:46+02:00

Betalen en vouchers

Op welke manieren kan ik betalen als ik een order wil plaatsen?
Wij bieden in een veilige omgeving diverse betalingsmogelijkheden aan, zoals:
– iDeal;
– Overboeking;
– AfterPay;
– Creditcard;
– Klarna achteraf betalen;
– Paypal.

In het betaalscherm kunt u kiezen van welk betaalmethode u gebruik wilt maken. De totale prijs is inclusief BTW en eventuele verzendkosten. Hieronder staan de meest voorkomende vragen en per betalingsmogelijkheid aanvullende informatie.

FAQ

Wat als ik niet weet of mijn betaling gelukt is?
Geen zorgen en neem contact op met onze klantenservice. Wij zullen er samen naar kijken en uiteindelijk zorgen voor een oplossing. U ontvangt altijd een bevestiging als uw bestelling succesvol is geplaatst. Het kan zijn dat de bevestingsmail in uw spambox binnen komt. Mocht u nog steeds niet zeker zijn dan kunt u de klantenservice bereiken via WhatsApp en/of via de mail. De contactgegevens staan vermeld op alle pagina’s van de website.

Is het wel veilig allemaal?
Uw privacy en veiligheid is nummer een prioriteit voor ons en daarom gaan we uiterst zorgvuldig om met uw betalingen en gegevens. Houdt daarom het slot in de adresbalk in de gaten. De site is beveiligd wanneer het slot dicht is. Wij adviseren geen betalingen te doen als dit slot ontbreekt.

Mijn kortingscoupon werkt en/of klopt niet?
Kortingscoupons hebben een beperkte houdbaarheid en het kan dus zijn dat uw coupon niet meer werkt. Houdt daarom altijd de site en onze social media in de gaten voor actuele aanbiedingen en coupons. Het kan zijn dat de coupon een andere waarde heeft dan is aangegeven. In dit geval verzoeken wij contact op te nemen met de klantenservice. Ga uiterst zorgvuldig om met deze codes, want in de meeste gevallen kunt u een coupon maar een keer inwisselen. Verder zijn kortingscoupons niet altijd geldig in combinatie met een SALE artikel of andere aanbiedingen.

Overige vragen en/of klachten?
Het spijt ons als wij u niet de service hebben kunnen bieden die u verdiend. Desalniettemin willen wij onze diensten blijven verbeteren en vernemen wij graag een reactie van uw vragen en/of klachten. Stuur uw vragen en/of klachten in een mail naar info@desifashion.nl of bel naar 06 – 21996102.

Betalingsmogelijkheden

iDEAL
Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U betaalt via de mobiel bankieren app of de internetbankieromgeving van uw eigen bank. iDEAL is namelijk een directe online overboeking van uw bankrekening naar de bankrekening van DesiFashion.nl.

Overboeking 
De traditionele manier van geld versturen van A naar B. Met onze bankgegevens die onderaan deze pagina staan vermeld kunt u het bedrag storten naar onze rekening. Zodra wij de betaling hebben ontvangen sturen wij uw bestelling op.

AfterPay
AfterPay voert voor www.DesiFashion.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer u uw bestelling afrondt via AfterPay ontvangt u van hen een digitaal betaaloverzicht en betaalt u het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van uw verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun u uw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Wilt u meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay.

Creditcard
Een creditcard is een betaalmiddel waarmee u net zo gemakkelijk betaalt als met uw betaalpas. Maar bij een gewone betaalpas betaalt u direct voor alles wat u koopt. Bij een creditcard schiet de creditcardmaatschappij of de bank de rekening eerst voor en betaalt u aan het eind van de maand terug.

Klarna achteraf betalen
Met ‘Betaal later’ betaalt u uw bestelling achteraf zodra u deze heeft ontvangen en besloten heeft deze te houden. Zo betaalt u nooit voor wat u terugstuurt. U vult uw naam, adres, woonplaats, e-mailadres en andere gegevens in die u altijd bij de hand heeft en u betaalt wanneer het u goed uitkomt tijdens de betaaltermijn van 14 dagen.

Paypal
Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een eenvoudige betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken.

 

WhatsApp chat